Saturday, August 14, 2010

Vilo helg!

Sista helgen för denna sommar. Vi har en "vilo-helg". Klockan är närmare 12 och alla går fortfarande i sina pyjamas, morgonrock och nattlinne. Maken är sjuk, H spelar Wii och N lyssnar på Pippi Långstrump. Vi sov alla oerhört länge i morse. H klev inte upp förrän närmare 11.

Men det är som sagt sista helgen innan vardagen kommer till oss med rutiner, vilket är välkomnande. H har sin introduktionsdag på skolan på måndag. N hade sin i fredags. Han var nervös i början, men när han såg flygplanen och snickarbordet så blev det annat och han tyckte sig redan kunna börja då. Vi får väl se hur det artar sig på måndagsmorgon när stressen att passa tid infaller. H ser fram emot att få bära sin uniform. Hon har provat den flera gånger i väntan på att få gå till skolan.

Själv försöker jag kurera mig från den halsfluss jag fick under Seattle resan och som jag nog mest troligt smittat min make med. Men vi har ju som sagt en "vilo-helg".

3 comments:

 1. Låter helt rätt med en vilohelg för er alla. Det kan ni behöva för att både ladda batterierna och för att kurera er. Hoppas ni kryar på er snart. Spännande med skolstart. Vilka klasser kommer barnen att gå i? Hur ser skoluniformen ut?
  Kram!

  ReplyDelete
 2. H börjar ettan och N går i Kindergarden. H:s uniform är röd och blårutig... fin fin.. *ler* Hon ser iaf fram emot att få sätta på sig den på måndag.

  ReplyDelete
 3. Vad klokt och skönt det låter med en slappardag!

  ReplyDelete