Monday, September 6, 2010

Två minuter TV, 10 min reklam...

Hemma klagade jag kraftigt på reklamavbrotten och kände nästan för att göra en del inlägg i debatten. Här har jag istället slutat titta på tv. Det går inte. Två minuter tv (känns det som), efterföljandes av 10 min reklam (känns det som).

För närmare 2 månader sedan beställde ett bättre kabel-tv utbud än de enstaka kanalerna som fanns att titta på gratis. Samtidigt tackade jag också nej till det tillfälliga gratis erbjudandet om "play on demand" pga att jag inte ansåg mig själv behöva ha den. Ett stort misstag! Som jag förstått är det en lite box som man själv kan ta fram de program man vill titta på och på den tid som passar mig själv. Personligen resonerade jag att jag kommer iaf inte hinna titta särskilt mycket på tv och inte behöver jag spela in dem utan jag tittar på de tv program som erbjuds när det finns tid över. ha ha ha..

När jag går och lägger mig om kvällen är det väl för många som för mig en stunds tv tittande för att vila ögonen och slappna av. Men utan den där boxen hinner jag inte se ett 20 min program färdigt. För totalt sett är det minst 45- 60 min långt program med reklamavbrotten , så är det stört omöjligt att se på tv. Jag hinner inte se färdigt något och hela tv rutan känns som en enda stor reklamkatalog. Två minuter tv och tio minuter reklam.

Så det 310 kanalerna jag har att välja bland och betalar för ser jag inte mycket av. Ja kanske nyheterna och väderkanalen. Dvs 2 minuter nyheter och 10 min reklam, 2 min nyheter, 10 min reklam, 2 väder och 10 min reklam. zzzzzzzzzzzz

1 comment:

  1. Play on demand är ett måste, annars blir man helt hjärntvättad av alla reklam pauser. Jag tittar aldrig på live tv utan spelar in ALLT och spolar förbi reklamen.. och det retar mig ändå för det är såå många pauser!

    ReplyDelete