Saturday, June 5, 2010

Barnanpassat!


Restaurangbesök är något man göra ganska ofta och kan göra för det är inte allt för dyrt jämnfört med hemma.... Men det trevliga är att barn är välkomna - överallt. Och framför allt det är anpassat för barnen. Hemma i Sverige om man ska ut på en middag som tar lite längre tid än McDonaldsbesöket så känns det som man sitter på nålar för att allt ska gå bra. Man måste dessutom ha med sig en halv väska med leksaker för att få dem att sitta stilla och underhållna.

Sedan första dagen vi kom hit och på samtliga restauranger vi varit på har det alltid funnits kritor och ritblock för barnen att roa sig med tills mat och dryck blir serverat. Visst barnen kan bara underhållas en viss tid, men jag behöver iaf inte själv ha med mig en ryggsäck med block och pennor. Detta är något jag saknar på de svenska restaurangerna...

3 comments:

 1. Javisst är det toppen att det är så himla barnvänligt här när man går ut. Det underlättar ju helt klart. Hoppas ni får en skön helg. Du har fått ytterligare lite telefontips bland kommentarerna på min blogg från Åsa i Memphis.
  Ha det bra.
  Kram

  ReplyDelete
 2. Hej Desiree,
  Vi har varit på en brakmiddag idag. Nu sitter vi här och jäser. Vi längtar in till huset så vi kan laga egen mat, för nu när vi bor på hotellet är vi liksom tvingade ut på restauranger och äter mest troligtvis mer än vad vi behöver. Ska kliva upp lite tidigare i morgon och ta mig en springrunda. När vi satt där så fick vi också reda på att de har kids special på torsdagar då har barnvakt på plats och kidsen kan delta i olika aktiviteter och mamma och pappa sitta lite för sig själva och äta. Trevligt initiativ tycker jag...

  ReplyDelete
 3. Hej Charlotte,
  Toppen med kids special och att man får lite barnvakt. Det låter ju jättebra. När flyttar ni in i huset? Har ni fått alla era väskor nu? Har du någon email adress du kan ge mig. Jag har bara din på länsförsäkringar och jag antar att du kommer att använda en annan här så länge.
  Undrar om ni skulle vara interesserade att hänga med och plocka periskor. Det finns en hel del fina persiko odlingar neråt åt erat håll nämligen. Vi funderar på att åka söndag 20 juni.
  Kram

  ReplyDelete